a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

k

l

m

n

o

p

r

s

t

u

v

w

z

Čvančarová Jitka

Jméno: Čvančarová Jitka
Datum narození: 23.3.1978
Místo narození: Mělník, ČR


Životopis

Česká herečka Jitka Čvančarová vystudovala obor muzikálové herectví na brněnské JAMU. Poprvé stála před kamerou ve dvanácti letech v komedii Zdenka Sirového Černí baroni (1992). Antonín Moskalyk ji pak dal šanci v televizním seriálu z prostředí brněnské pátračky Četnické humoresky (2000). Postavu Štěpánky ztvárnila v televizní pohádce O princezně se zlatým lukem (2001), Aničky v pohádce Kočičí princezna (2005), a Posledním kouzle (2006). Objevila se například v televizním snímku Já z toho budu mít smrt (2005), ve filmu režisérky Ireny Pavláskové na motivy bestselleru Barbary Nesvadbové Bestiář (2007). Dále ve filmu Svatba na bitevním poli  a Kdopak by se vlka bál  a na televizních obrazovkách ji mohli diváci pravidelně vídat v seriálu TV Nova Ordinace v růžové zahradě. Byla také  hostem v televizních pořadech Uvolněte se, prosím, Všechnopárty a Manéž Bolka Polívky.

Od roku 2004 moderuje v Televizi Prima pořad Autosalon. Působí také jako modelka. Jitka je tváří značky Baťa pro rok 2008 a 2009. Nafotila kalendář pro firmu STOCK na rok 2009, který získal cenu za osobité zpracování fotografií celebrity pro kalendář.
Jitka byla tváří luxusní kosmetiky Anew Rejuvenate od značky Avon a je tváří přípravku Revitalon pro krásné nehty a vlasy.Jitka je patronkou sdružení DebRa, která se stará o lidi s genetickým onemocněním kůže epidermolysis bullosa.
 

Filmografie

  • 2015 Discopříběh 3
  • 2015 Doktor Martin
  • 2015 Vinaři 2
  • 2015 Flowers
  • 2015 Místo zločinu Plzeň
  • 2014 Až po uši
  • 2014 Dědictví aneb Kurva se neříká
  • 2014 Hodinový manžel
  • 2014 Tři bratři
  • 2014 Život a doba soudce A. K.
  • 2013 Nevinné lži
  • 2013 Sněžný drak
  • 2012 Probudím se včera
  • 2012 Sejít z cesty
  • 2011 Muži v naději
  • 2011 Tchyně a uzený
  • 2011 Villa Faber
  • 2010 Adéla ještě nevečeřela
  • 2009 Cukrárna
  • 2009 Dokonalý svět
  • 2008 Kdopak by se vlka bál?
  • 2008 Svatba na bitevním poli
  • 2006 Bestiář
  • 2006 Poslední kouzlo
  • 2006 To nevymyslíš
  • 2005 3 plus1 s Miroslavem Donutilem
  • 2005 To nevymyslíš!
  • 2005 Já z toho budu mít smrt
  • 2005 Kočičí princezna
  • 2005 Ordinace v růžové zahradě
  • 2001 O princezně se zlatým lukem
  • 1997 Četnické humoresky
  • 1992 Černí baroni

Ostrov Hraček

Traktor Powertrac 4x4 53x29cm, 1-3 roky